Smrtící přitažlivost – prolog

Deprecated: Non-static method gdsrBlgDB::add_new_view() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web-data1/stmivani_eu/public_html/kecka/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/class.php on line 1910 Deprecated: Non-static method GDSRDBCache::get_posts() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web-data1/stmivani_eu/public_html/kecka/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/class.php on line 2011 Deprecated: Non-static method GDSRDBCache::get_logs() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web-data1/stmivani_eu/public_html/kecka/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/class.php on line 2018 Deprecated: Non-static method GDSRRenderT2::render_srb() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web-data1/stmivani_eu/public_html/kecka/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 1090 Deprecated: Non-static method GDSRRenderT2::get_template() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web-data1/stmivani_eu/public_html/kecka/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/t2/render.php on line 647 Strict Standards: Non-static method gdTemplateDB::get_template() should not be called statically in /mnt/web-data1/stmivani_eu/public_html/kecka/wp-content/plugins/gd-star-rating/gdt2/classes.php on line 419 Strict Standards: Non-static method gdTemplateDB::get_template() should not be called statically in /mnt/web-data1/stmivani_eu/public_html/kecka/wp-content/plugins/gd-star-rating/gdt2/classes.php on line 419 Strict Standards: Non-static method gdTemplateDB::get_template() should not be called statically in /mnt/web-data1/stmivani_eu/public_html/kecka/wp-content/plugins/gd-star-rating/gdt2/classes.php on line 419 Deprecated: Non-static method GDSRRender::rating_stars() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web-data1/stmivani_eu/public_html/kecka/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/t2/render.php on line 683 Deprecated: Non-static method GDSRRender::rating_wait() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web-data1/stmivani_eu/public_html/kecka/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/cls/render.php on line 23 Deprecated: Non-static method GDSRRenderT2::render_srt() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web-data1/stmivani_eu/public_html/kecka/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/t2/render.php on line 688 Deprecated: Non-static method GDSRDBMulti::get_multisets_for_auto_insert() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web-data1/stmivani_eu/public_html/kecka/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/class.php on line 1476

Bella:

„AAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!“ ozýval se křik z místa, kde ležel už téměř mrtvý upír. Ano přesně tak, upír. Kousnul mě, ne že by se mi to nedělo stále, ale už mě unavovalo stále je přitahovat a tak sladce jim vonět.

Zajímá Vás, kdo jsem? Povím Vám to, jsem člověk, ale ne jen tak ledajaký, jsem něco jako ničitel upírů. Má krev obsahuje látku, která je ničí, má matka tomu říkala jed. Jed, který se postará o to, aby zemřeli.

Tak jako oni byli jedovatí pro lidi a jejich jed lidi změnil, účinkoval ten můj na ně a zároveň mě chránil. Můj jed byl protilékem na jed upíra, jen díky tomu jsem se už dávno nestala upírkou. Bylo to strašné, nejraději bych hned utekla, ale musela jsem se vypořádat se značným množstvím jedu ve svém těle, chvíli mi trvá dát se dohromady.

Křik neustal dalších několik minut. Pak ten upír vzplál a zůstal po něm jen popel. Já byla za chvíli schopna se zvednout a pomalým loudavým krokem se vydat domů, za mou milovanou upíří mamkou.

Jo upíří! Divíte se? Nedivte! Moje mamka byla taky ničitelka, jenže když se upíří ženě podaří vysát všechnu krev ničitelky, může pak mít dítě. Téhle mojí nové mamce se to povedlo, protože mamka se nechala. Dělala vše pro to, aby jí v krvi nezůstal jed a potom se nechala vysát. Jen ještě zapřísáhla Sáru, tak se jmenuje ta nová mamka, aby se o mě postarala.

Udělala to proto, že nechtěla žít věčnost bez táty. Ten zemřel, stářím… Málem bych zapomněla, jsme nesmrtelné. Není nás moc, ale jsme. Naším osudem je likvidovat upíry. Já to dělám jen proto, že mě vyhledávají sami, zároveň se snažím nepřitahovat Sáru, jejího muže a malou holčičku, kterou teď díky mámě mají.

Ptáte se, jak s nimi můžu být? Jednoduše, máma to tak chtěla a Sára je skvělá máma. Celá její rodina se snaží žít bez lidské krve a povětšinou se jí to i daří. Takové upíry mám ráda. Moc jsme jich nepotkala, ale všichni byli tak nějak jiní.

„Jsem doma!“ oznámila jsem, když jsem se objevila ve dveřích našeho domku.

„Konečně, měli jsme strach!“ přiběhl ke mně Dan. To je mimochodem manžel Sáry.

„Slyseli sme kžíííík!“ Pištěla malá Alyscha. Stále trochu žvatlala, nechápala jsem, jak je u upíra něco takového možné.

„No on si ten upír nemohl pomoct.“ Usmála jsem se na ně a oni ihned pochopili. Neměli rádi, když se něco takového stalo, ale copak já to mohla ovlivnit?

„Hlavně, že jsi v pořádku!“ objala mě Sára a hned mě strkala ke koupelně. No jo zase jsem se nedobrovolně vyválela v blátě.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (5 votes cast)
Smrtící přitažlivost - prolog, 10.0 out of 10 based on 5 ratings

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*