Nenávidím a miluji – Speciální díl

Deprecated: Non-static method gdsrBlgDB::add_new_view() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web-data1/stmivani_eu/public_html/kecka/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/class.php on line 1910 Deprecated: Non-static method GDSRDBCache::get_posts() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web-data1/stmivani_eu/public_html/kecka/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/class.php on line 2011 Deprecated: Non-static method GDSRDBCache::get_logs() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web-data1/stmivani_eu/public_html/kecka/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/class.php on line 2018 Deprecated: Non-static method GDSRRenderT2::render_srb() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web-data1/stmivani_eu/public_html/kecka/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 1090 Deprecated: Non-static method GDSRRenderT2::get_template() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web-data1/stmivani_eu/public_html/kecka/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/t2/render.php on line 647 Strict Standards: Non-static method gdTemplateDB::get_template() should not be called statically in /mnt/web-data1/stmivani_eu/public_html/kecka/wp-content/plugins/gd-star-rating/gdt2/classes.php on line 419 Strict Standards: Non-static method gdTemplateDB::get_template() should not be called statically in /mnt/web-data1/stmivani_eu/public_html/kecka/wp-content/plugins/gd-star-rating/gdt2/classes.php on line 419 Strict Standards: Non-static method gdTemplateDB::get_template() should not be called statically in /mnt/web-data1/stmivani_eu/public_html/kecka/wp-content/plugins/gd-star-rating/gdt2/classes.php on line 419 Deprecated: Non-static method GDSRRender::rating_stars() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web-data1/stmivani_eu/public_html/kecka/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/t2/render.php on line 683 Deprecated: Non-static method GDSRRender::rating_wait() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web-data1/stmivani_eu/public_html/kecka/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/cls/render.php on line 23 Deprecated: Non-static method GDSRRenderT2::render_srt() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web-data1/stmivani_eu/public_html/kecka/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/t2/render.php on line 688 Deprecated: Non-static method GDSRDBMulti::get_multisets_for_auto_insert() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web-data1/stmivani_eu/public_html/kecka/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/class.php on line 1476

Edward:

Vzlykal jsem nad bezvládným tělem, tělem, kterému jsem chtěl dát všechnu svou lásku. Nad tělem mé lásky, kterou už nikdy neuvidím, nikdy neuvidím její úsměv, když v tom…

Vypravěč:

Na louku v lesích vtrhla dívka a řvala jako na lesy: „Nebojte se mě, já jsem Pajam. Všechno vím, všechno znám! Rose roztrhej tu hnusnou prolezlou mrchu! A Edwarde, s tebou si to ještě vyřídím…“ Najednou mu natáhla takovou, že i upír Edward vyplivl tři zuby.

„To je za to, že ji nechceš přeměnit! Zmetku!“ Řvala na něj, když v tom se přiřítila další dívka.

„Zachráním ji!“ Vykřikla a přisála své zuby k její tepně.

„EdBeJo! To jsem chtěla udělat já!“ Zavrčela na ni Pajam.

„Počkej,“ mávla rukou. „Udělám ti místo a můžeme ji kousat obě.“ A tak do ní začaly obě kousat a lít tak do ní jed. Edward to jen pozoroval a nechápal, co se děje.

Do děje zasahuje další dívka. Splašeně běhá sem a tam a volá: „Nééé, takhle to být nemělo!!!“ Třeští oči na ty dvě zakouslé v Bellině krku.

„A sakra! Kecka!“ Zvolají sborově.

„Máme průser,“ zamumlá si EdBeJa s pusou zamazanou krví.

„Co vy? To mě tady honí, pojď Ede, než si podají i tebe.“ Edward s vyraženými zuby se rychle zvedl, popadl Kecku do náruče a začal s ní upalovat pryč.

„Budeme spolu a ovládneme celý svět!“ Zvolal Edward a ještě přidal.

Na scénu vbíhá další zapálený fanoušek s flintou a pálí kolem sebe a hlavně míří na Kecku.

„Ty mrcho jedna! On už někoho má!“

„Dorianno, prosím ne!“ Žadoní Kecka a doufá, že Dorianna se smiluje. Edward si hrdě stoupá před Kecku a snaží se ji bránit, když přichází Alrobell. No přichází, plazí se a funí.

„Kurde, proč to musí být na kopci?“ Postěžuje si nahlas a tím obrací pozornost Dorianny, která přestane dávat pozor na pušku.

„Ježiš ČAAAU!“ Zavolá na ni Kecka, obíhá Edwarda a žene se za Alrobell.

„Kde je ta čůza?“ Ptá se Alrobell Kecky a ta jí ukáže rukou k Rose a Tanye. Rose si dává záležet a buší do Tanyi hlava nehlava.

„Hej bloncko! Dej si pohov, ta čůza z Denalie je moje!“ Křikne Alrobell a dá se na pochod směrem k nim. Cestou vytahuje hůlku, kterou stopila kamarádovi Harrymu a divoce s ní máchá. Když míjí Rose, nechtěně ji píchne do očíčka.

„Sorry,“ špitne a valí si to dál až k Tanye, který ji vyděšeně pozoruje. Alrobell pozvedne hůlku a smrtelným tónem pronese:

„Roztrhánonacimprcampr!“ Z Tanyi zbyly jen kousíšky. Alrobell znovu máchne a na kraji loučky se objevuje luxusní záchodek.

Do tohoto mumraje přichází dívka, vůbec nevnímá, jen jde a rozčileně máchá rukama.

„Lili? Co tady děláš?“ Ptá se jí Kecka.

Lili, ji mine, jako by ji neviděla. „Promění ji, nepromění ji, promění ji, nepromění ji…“ mumlá si stále dokola, u toho drží malou sedmikrásku a odtrhává jednotlivé lístečky.

„Já si chtěla taky kousnout!“ Přiběhne Lied a smutně kouká na holky, zakouslé v Bellině krku.

„Pozdě, je hotovo!“ Vykřikne Pajam a odstrčí Bellino zmítající se tělo. Všechny tři začnou kolem Bellina těla tancovat oslavné tance a juchat.

„Zvládly jsme to, zvládly… Proměnily jsme ji, proměnily!!!“ Juchají a juchají a je jim jedno, že je nikdo nevnímá.

„Že jsou tu ale fešáci,“ promne si rtíky Alrobell a svůdně zamrká na Emma.

„Musím souhlasit,“ zamumlá si Kecka a rozhlíží se, který z nich je nej.

„Co ty tady? Tak sááám,“ protáhne Alrobell a pomalu se blíží k Emmetovi, který je její krásou naprosto skoprnělý, tak úžasnou bytost nikdy nepotkal.

Mezitím Lied zvedá telefon a volá svému veliteli Popoles.

„Mise je splněna!“ Hlásí hrdým hlasem.

„Budeš odměněna,“ odsouhlasí Popoles v telefonu a Lied spokojeně zavěsí.

A co chudinka Bella? Ta se probrala z bolestné křeče a na první pohled se zamilovala. Padla EdBeJe kolem krku a vzdychla: „Tolik jsi mi chyběla!“

Nad loukou začne vzduch vířit helikoptéra, pomalu dosedá a všichni na ni civí. Z její paluby vystupuje Popoles a spokojeně se usmívá na všechny přítomné.

Ovšem kde se vzal, tu se vzal, zjevil se tu Jasper, Kecka jej spatří a vznese se dobrého půl metru nad zem, zaklepá nožičkama, jako králíčci v kreslených seriálech a kolem její hlavy začnou vířit srdíčka.

„Kecinko jsi to ty?“ Zeptal se Jasper a prohlížel si bytůstku před sebou.

„J-j-jsem,“ vykucká stále ještě omráčená Kecka.

„Kde máš Alice?“ Ptá se Emmet.

„Jakou Alice?“ Opáčí mu Jasper a dál se věnuje svému objevu. Na scénu přibíhá Alice a Kecka začíná tušit malér. Je si vědoma nebezpečí, kterému vystavila svůj život a tak zakřičí směrem k Alice.

„V Japonsku je výprodej Armániho!“ S tím se Alice otáčí na patě a míří si to rovnou do Japonska.

„Tak to by bylo,“ pronese Alrobell. „A co teď s tím bordelem tady?“

„Nevím, ale beru si Jazze,“ zamumlá si Kecka. Jasper je v tranzu, čučí na Kecku jako sůva z nudlí a kolem hlavy mu místo srdíček rotují krevní transfůze.

„Jak chceš, ten se mi nehodí.“ Kývne na souhlas Alrobell.

„Já si beru EdBeJu!“ Ozve se po chvíli z jiného konce louky a všichni stočí pohledy k Belle, která je stále zavěšená na EdBeJe.

„Takže já si nechám Edwarda a Emmeta,“ pokýve hlavou Alrobell. „Jeden bude uklízet a druhý sekat zahradu.“

„Co je to tady za bordel!“ Ozvalo se najednou z lesa za loukou. „Skopu tě do kuličky!“ Řve dotyčná na Kecku a té dojde, že se jedná o Rock.

„Jen přes mou mrtvolu!“ Vykřikne Jasper a postaví se před Kecku v obranném gestu. Alrobell, Kecka, EdBeJa i Rock se válí smíchy v jehličí.

„Ups,“ uteče Emmetovi s nevinným výrazem.

„Tak takový bordel není ani na louce po technoparty, jako to tady!“ Rozhodí rukama Dorianna a nechápavě kroutí hlavou.

Všichni usoudí, že Tanyu by měli odklidit a tak posbírají kousky jejího rozcupovaného těla a spláchnou ho do přičarovaného záchodku na kraji louky.

Na scénu přicházejí Rady, Aiwy, Krista81, Aniššška a Azeret… Všechny jsou značně rozladěné a nevraživě koukají na své okolí.

„My o všechno přišly!“ Posteskne si Azeret a stočí pohled k Anišššce. „Kdyby ses vykašlala na ty kudrlinky!“ Ukáže na její hlavu, ovšem její vlasy jsou zcela rovné.

„Tak to je gól! Ono ti to zplihlo!“ Zasměje se Aiwy…

„Pak má člověk věřit reklamě! Prej Taft za každého počasí,“ naštve se Aniššška a znechuceně si prohlíží své rovné vlasy.

Najednou Kecka uslyší pípací zvuk ICQ, zaklepe hlavou a probere se na svém stole s hlavou složenou na klávesnici. Podívá se na monitor, a kdo jí nepíše Alrobell. Znovu zaklepe hlavou a do ticha pokoje si postěžuje:

„Já už mám z těch holek i praštěný sny.“ Trochu se probere a jde odepisovat…

Podívá se na zprávu, která jí příšla: Už máš dopsaný další díl NaM? Jistě, lepší otázky nejsou? Poklepe hlavou a začne psát…

A to je konec příběhu mého, do něhož holky vtrhly a úplně ho překopaly…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Nenávidím a miluji - Speciální díl, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*