Sukničkář – 4

Deprecated: Non-static method gdsrBlgDB::add_new_view() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web-data1/stmivani_eu/public_html/kecka/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/class.php on line 1910 Deprecated: Non-static method GDSRDBCache::get_posts() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web-data1/stmivani_eu/public_html/kecka/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/class.php on line 2011 Deprecated: Non-static method GDSRDBCache::get_logs() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web-data1/stmivani_eu/public_html/kecka/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/class.php on line 2018 Deprecated: Non-static method GDSRRenderT2::render_srb() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web-data1/stmivani_eu/public_html/kecka/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 1090 Deprecated: Non-static method GDSRRenderT2::get_template() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web-data1/stmivani_eu/public_html/kecka/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/t2/render.php on line 647 Strict Standards: Non-static method gdTemplateDB::get_template() should not be called statically in /mnt/web-data1/stmivani_eu/public_html/kecka/wp-content/plugins/gd-star-rating/gdt2/classes.php on line 419 Strict Standards: Non-static method gdTemplateDB::get_template() should not be called statically in /mnt/web-data1/stmivani_eu/public_html/kecka/wp-content/plugins/gd-star-rating/gdt2/classes.php on line 419 Strict Standards: Non-static method gdTemplateDB::get_template() should not be called statically in /mnt/web-data1/stmivani_eu/public_html/kecka/wp-content/plugins/gd-star-rating/gdt2/classes.php on line 419 Deprecated: Non-static method GDSRRender::rating_stars() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web-data1/stmivani_eu/public_html/kecka/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/t2/render.php on line 683 Deprecated: Non-static method GDSRRender::rating_wait() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web-data1/stmivani_eu/public_html/kecka/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/cls/render.php on line 23 Deprecated: Non-static method GDSRRenderT2::render_srt() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web-data1/stmivani_eu/public_html/kecka/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/t2/render.php on line 688 Deprecated: Non-static method GDSRDBMulti::get_multisets_for_auto_insert() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web-data1/stmivani_eu/public_html/kecka/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/class.php on line 1476

Edward:

Jakmile mi to vyletělo  z úst svalila se Rosalie k Alice na sedačku a obě se dusily smíchy. Esme těkala pohledem a bylo vidět, že něco takového zaručeně nečekala. No co si budeme povídat já taky ne. Takhle na ni vybuchnou a říct to takhle na plnou hubu…

„Jdu do pokoje,“ oznámil jsem jim a upíří rychlostí vystartoval. Být člověk jsem rudý až na zadku.

Sedl jsem si do pokoje a snažil si urovnat myšlenky. Shrňme si to, začalo to šíleným úkolem s Bellou, pokračovalo její rukou v mém rozkroku a závěrem jsem to vybalil na Esme, která být člověk dostane infarkt.

„Edwarde?“ ozvalo se zaklepání na dveře.

„Co?“ zeptal jsem se spíš znuděně než otráveně.

„Přišla ti návštěva, může dál?“ Co ode mě dneska kdo chce? Copak toho nebylo dost?

„Kdo je to?“ pokračoval jsem v otázkách přes zavřené dveře.

„Bella,“ odpověděla Rose už naštvaně. Takhle ji přehlížet, no jak si to představuju?

„Ať jde dál,“ zahučel jsem. Byl jsem opravdu zvědavý, co po mě ta kluzká mrška může chtít.

„Ahoj,“ pozdravila, když nakoukla do dveří. „Měli bychom se domluvit na tom úkolu a můžeme i začít.“

„Ahoj,“ opětoval jsem jí pozdrav a přejel knihy v jejích rukou. „No jak chceš.“ Pokynul jsem jí k židli u okna a sám se usadil na pohovce.

„Tak sem přinesla nějaké knížky,“ ukázala na knihovnu ve svých rukou a nervózně se rozhlédla. Takhle vypadala zase jako to nevinné káčátko… Ta má snad rozdvojenou osobnost.

„Tak to ukaž,“ natáhl jsem k ní ruce a vyškubl jí knihy. Všechny byly opravdu k tématu, páni kde na to došla?

„No,“ vyškubla mi jednu knihu. „Jak se domluvíme, zkusíme si to názorně a pak to nějak sepíšeme nebo…“

„Cože?“ zdálo se mi to, nebo mi právě navrhla praktické vyzkoušení Kámasútry a ještě se tváří jako že nic?

„Samozřejmě oblečení!“ vyhrkla, když uviděla můj vykulený výraz a musím říct, že to muselo stát za to. Oči mi málem vylezly z důlků, ale po její ruce v mých kalhotách bych se asi divit neměl.

„Tak vyzkoušíme třeba tuhle,“ zabořila svůj prstík do stránek na jedné z misionářských poloh. „Kde máš postel?“ zeptala se jako by nic a já znovu jen vyvaleně zíral.

„Já nemám…“ vypravil jsem ze sebe a nechápavě na ni zíral, to to chce opravdu prakticky vyzkoušet?

„Tak použijeme tu sedačku, vypadá pohodlně.“ Usmála se a já na ni nechápavě civěl. Chvíli hleděla do knihy a pak začala číst: „Partnerka si lehne na záda a mírně roztáhne nohy. Muž přilehne na ni, skloní se, aby ji mohl laskat. Partnerka si jednu nohu vyhoupne k partnerovu pasu… To bychom měli zvládnout.“

„Ty to myslíš vážně?!?“ vytřeštil jsem na ni oči.

„Je to do hodin se sexuální tématikou, jistěže ano. Šoupni se,“ naznačila rukou, jako by odháněla drůbež. Poslechl jsem a ona se uložila na mou sedačku. „Dobře, jsi na řadě.“

„To…“ nějak mi vyschlo v krku, chtěl jsem si ji získat, dostat ji do postele, ale tohle bylo na mě trochu moc.

„Tak jo, budeš dole,“ povzdechla si a vstala.

„To jako, že budu představovat ženskou?“ vybuchl jsem, nechápavě se na mě zadívala a nakonec řekla:

„Ne, vyzkoušíme jinou polohu.“ Culila se u toho jak měsíček na hnoji a já jen vrtěl hlavou, tahle holka se mi zdá. Rychle si něco nastudovala a pak mě povalila do horizontální polohy. Ještě si něco málo nastudovala a pak knihu opatrně položila na stůl.

„Jdeme na to?“ zeptala se a já jen němě přikývl, pro pána krále co má za lubem. Šrotovalo mi v hlavě a nemohl jsem vytřepat špatný pocit, který se mi tak nějak dostal pod kůži.

Pomalu si na mě obkročmo sedla a zavrtěla se na mém nejcitlivějším místečku. Sakra, takhle se mi zase postaví a nic z toho nebude.

„Pokrč prosím pravou nohu,“ požádala mě a já nechápal její slušný tón, ještě aby mi začala vykat.

„Vykat mi nechceš!“ štěkl jsem.

„Pokrčte prosím pravou nohu, pane Cullene.“ Oplatila mi a já obrátil oči v sloup. Poslechl jsem její pokyn a pokrčil pravou nohu, tím jsem si ji znovu posunul po rozkroku a v duchu zaúpěl… Tohle bude dlouhý den.

„Tak, to bychom měli, teď bych se měla naklonit a líbat Vás, to se mi nechce.“ Zhnuseně se zašklebila a hned na to ze mě slezla.

„Mě taky ne,“ oplatil jsem jí a posadil se do tureckého sedu.

„Tak teď tuhle?“ zeptala se a zabořila prst do stránek.

„Nemůžem si to prostě jen přečíst?“ zeptal jsem se. Nevím proč, ale nechtěl jsem s ní zkoušet žádnou další polohu, ne oblečený.

„Není nad pořádnou praxi,“ zašeptala mi do ucha, jak se ke mně naklonila, odhalila se její krásná, pevná ňadra. Ihned na to do mě mírně zatlačila a znovu si na mě obkročmo sedla.

„Tak teď mě podepřete tady pod zadečkem,“ vzala mé ruce a namáčkla si je na hýždě. Ta holka je ďáblík v těle anděla. „Dobře, já bych se teď měla začít takhle pohupovat.“ Okamžitě přešla do akce a samozřejmě se nezapomněla řádně třít o můj klín.

Začalo mi vrtat hlavou, jak je možné, že sem ještě nevtrhl Emmet, pro jednou bych mu byl i vděčný.

„Myslím, že už nám to jde,“ zahlásila mi rozněžněným hlasem do ouška, málem jsem se neudržel a políbil ji, tolik mě to lákalo.

„Jo, jde…“ vydechl jsem.

„Zkusíme další?“ zeptala se a natáhla se pro knihu, tím se však silně zapřela do mého miláčka a ten se vzepjal. „Ale, ale…“ zasmála se, „proto tu nejsem.“

„Dost,“ vyhrkl jsem a shodil ji ze sebe.

„No, tak nastudováno máme, sepíšeš to ty nebo já?“ zeptala se nevinně a já konečně zaslechl pobavené myšlenky mé rodiny. Snad jediná Esme byla v šoku a nechápala. Emmet se neskutečně bavil a přes myšlenky Rosali a Alice jsem se nedostal, prostě se jen nehorázně smály.

To je ale rodinka. Pomyslel jsem si, takhle mě nechat mučit, touhle tou… katolickou… aaa… Co ona vlastně je…

„Tak to vypadá, že já raděj půjdu.“ Uculila se, když jsem jí nic neříkal.

„No moment, chce to fotky ne, aby pochopili,“ zamyslel jsem se nahlas. Proč ji pořádně neztrapnit.

„Víš, myslela jsem na to, mám tu někde foťák… Jen… Kdo to vyfotí?“ zeptala se naprosto klidně a já opět ztuhl.

„No Emmet se toho jistě rád ujme,“ usmál jsem se a šel ho zavolat.

„Jo, tak to je skvělý…“ zasmála se a vytáhla foťák.

„Emmete, můžeš?“ zavolal jsem do útrob domu.

„Jasně bratře, co potřebuješ?“ zeptal se, jako by to nevěděl.

„Nafotíš nás?“ zeptala se Bella a podávala mu foťák.

„Jasně, kde?“ ptal se s úsměvem Emmet.

„Tady na křesle,“ ukázala na něj Bella a já se divil, že to bere tak v klidu. Ona se opravdu nezdála.

„Nechtělo by to pro efekt aspoň do spodního prádla?“ zeptal se najednou a já zaúpěl, to ji mám mít na sobě skoro nahou? Jo, líbilo by se mi to a jak, ale pro pána krále je tu Emmet, už vidím ty jeho vtípky. No proto to asi řekl…

„No nevím,“ zavrtěl jsem hlavou.

„Copak stydíš se?“ zeptala se a svlékla si tričko. Na sucho jsem polkl a sledoval, jak pokračuje. „Jsi na řadě,“ kývla ke mně a Emmet se potutelně culil, jistě Alice mu musela říct, že to udělá. Já ji přetrhnu.

„Jo, jasně…“ kývl jsem a rychle se svlékl. „Jdeme na to?“ zeptal jsem se a ona kývla.

„Tak kterou?“

„Tu jak jsi byla dole,“ odpověděl jsem a ona se ihned připravila do stanovené pozice. Nečekal jsem na další hloupou poznámku od Emmeta a rychle si vylezl na ni, během chvilky mi obtáhla nohu kolem pasu a kývla na Emmeta.

„Tak jak to vypadá?“ ptala se.

„Jo, jen si ho přitáhni trochu blíž,“ dirigoval a náramně se bavil.

„Jasně,“ kývla a nohou si mě přitiskla k tělu. „Lepší?“

„Jo, jo, vydrž…“ zasmál se Emmet a začal zuřivě cvakat čudlíkem na foťáku. Cítit ji pod sebou a mít ji jako na talíři… „Dobrý další!“

„Tak další,“ zasmála se a shodila mě na zem. „Jsi dole.“

Rychle jsem si lehl do stanovené polohy, tohle počínání bylo milé, zatím se dal vydržet i tlak v mých trenkách. Bylo štěstí, že jsem si vzal ty volnější bez vzoru.

„Fain, nezapomeňte pokrčit nohu, pane Cullene.“ Obkročmo si na mě sedla a zavrtěla se. Uhhh. To je týrání, pohnul jsem ještě nohou a mírně zaklonil hlavu. Využila toho a zamotala své ruce do mých vlasů. Naklonila se nade mě, až jsem ucítil její ňadra na své hrudi a její teplé rty na mém krku. Její srdce však tlouklo stále ve stejném rytmu. Copak s ní to nic nedělá?

„Bláho, ona ti vyká jo?“ třeštil oči Emmet. Jemně jsem zavrčel… „Už fotím,“ zakřenil se a začal zběsile fotit.

„Teď tu poslední,“ uculila se Bell, když Emmet opět skončil. Podobně proběhla i naše poslední nacvičená poloha. Mé mučení bylo horší ještě tím, že si tuhle šílenost Emmet představoval s Rose.

„Tak kdybyste zase potřebovali…“ zahlaholil Emmet, hodil Belle foťák a vystřelil se vysmát do svého pokoje. Byl jsem dost nabuzený na to, aby si toho všiml i ten blbec Emmet.

„No, tak já to dám dohromady v nějaké hezké prezentaci, co ty na to?“ zeptala se slušně Bella, nějak se mi však nedařilo odtrhnout pohled od jejího zadečku, který se krásně pohyboval, jak se pomalu soukala do kalhot.

Edwarde Cullene, vzpamatuj se, ta ti nedá, kdyby ses na hlavu stavěl!!!

„Tak já jdu, čau!“ rozloučila se ve dveřích a rychle je za sebou zavřela. Ještě hodnou chvíli jsem zíral na ten zavřený kus dřeva a snažil se vzpamatovat, tak tohle bych nečekal…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (10 votes cast)
Sukničkář - 4, 10.0 out of 10 based on 10 ratings
Deprecated: Non-static method GDSRDBCache::get_comments() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web-data1/stmivani_eu/public_html/kecka/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/class.php on line 2037 Deprecated: Non-static method GDSRDBCache::get_logs() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web-data1/stmivani_eu/public_html/kecka/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/class.php on line 2044

One thought on “Sukničkář – 4

  1. Deprecated: Non-static method GDSRRenderT2::render_crb() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web-data1/stmivani_eu/public_html/kecka/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 766 Deprecated: Non-static method GDSRRenderT2::get_template() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web-data1/stmivani_eu/public_html/kecka/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/t2/render.php on line 858 Strict Standards: Non-static method gdTemplateDB::get_template() should not be called statically in /mnt/web-data1/stmivani_eu/public_html/kecka/wp-content/plugins/gd-star-rating/gdt2/classes.php on line 419 Strict Standards: Non-static method gdTemplateDB::get_template() should not be called statically in /mnt/web-data1/stmivani_eu/public_html/kecka/wp-content/plugins/gd-star-rating/gdt2/classes.php on line 419 Deprecated: Non-static method GDSRRender::rating_stars() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web-data1/stmivani_eu/public_html/kecka/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/t2/render.php on line 884 Deprecated: Non-static method GDSRRender::rating_wait() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web-data1/stmivani_eu/public_html/kecka/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/cls/render.php on line 23 Deprecated: Non-static method GDSRRenderT2::render_crt() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web-data1/stmivani_eu/public_html/kecka/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/t2/render.php on line 889

    Tak to bylo něco, celou kapitolu jsem se prosmála. Tá představa jak holka z katolické školy učí profíka, co už tolik holek přeřízl Kámasútru,to bylo něco!!:-D 😀 😀 a ještě jsi to tak hezky záživně popsala, chudák Edward, asi hozačnu litovat, ale opravdu jsem z toho nemohla. 😀 😀 Musím jít okamžitě na další pokráčko, prostě jsem zvědavá, co si Bella pro Edwarda připravila. 😀

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*